Kortier Mechanisatie

BP Trekkerkeuringsstation

 

Bij de moderne bedrijfsvoering wordt het steeds belangrijker om het machinepark systematisch te controleren. Er worden steeds meer en hogere eisen gesteld aan bedrijven en het veiligheidsbeheer, waaronder de arbeidsomstandigheden. Het rendement wordt daarbij ook steeds belangrijker. Voor uw machines houdt dit in dat goed onderhoud om defecten te voorkomen onmisbaar is. Het verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van uw kostbare machines. Want een machine met een slecht werkende motor presteert niet alleen minder goed, maar vergroot ook de kans op een hoger brandstof- en olieverbruik. En dat betekent weer extra kosten voor uw bedrijf. Laat uw machines dan ook jaarlijks controleren bij ons BP Trekkerkeuringsstation. Daarmee verhoogt u de betrouwbaarheid van uw machines, verlengt u de levensduur ervan, bespaart u geld, beschermt u het milieu, neemt de veiligheid toe en stijgt de gebruikte waarde van het machinepark.

CIMG0064.jpg

Bij deze uitgebreide technische keuring wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie om het vermogen aan de aftakas, de motorprestaties, remkracht en brandstofverbruik te meten. Op deze manier krijgt u een duidelijk inzicht in de conditie van uw machine(s) en zonodig een vroegtijdige waarschuwing over mogelijk te verwachten problemen. De flight case met de hard- en software voor het genereren van de testverslagen.

De veelomvattende technische keuring maakt gebruik van de allerlaatste technologie om het vermogen aan de aftakas, de motorprestaties, remkracht en brandstofverbruik te meten. Op deze manier krijgt u een duidelijke indicatie van de efficiëntie van uw machine, en zo een vroegtijdige waarschuwing omtrent potentiële problemen. Maak gerust een afspraak! 
 
CIMG0065.JPG   CIMG0066.JPG

 

Openingstijden

ma t/m vrij
08:00 t/m 17:30 uur

zaterdag
09:00 t/m 12:30 uur
Het Weer
niet beschikbaar
Wij leveren o.a.
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze aanbiedingen via email

Volg ons op

Twitter

Facebook

Kortier Mechanisatie | Haarweg 7 | 7497 MT Bentelo | T +31 (0) 547 292 267 | verkoop@kortiermechanisatie.nl