Mechanisatie

Ben je van plan om een nieuwe of gebruikte land- of tuinbouwmachine te kopen of te huren? Of wil je je landbouwmachines laten onderhouden of repareren? Dan ben je bij Kortier Mechanisatie in Bentelo aan het juiste adres! Al sinds 1946 zijn we actief in deze branche. Wat begon als smederij is vandaag de dag een modern mechanisatiebedrijf dat zelfs machines speciaal op maat kan samenstellen en/of fabriceren.

Bekijk occasions

Kortier is al meer dan 75 jaar actief in de landbouwmechanisatie en is dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines.

De monteurs van Kortier zijn gespecialiseerd op elk gebied en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken. In onze werkplaats in Bentelo vind je ook ons magazijn. Dat is ideaal voor ons én voor jou. Als jouw machine gerepareerd moet worden, hebben wij namelijk alles in huis om meteen aan de slag te gaan of onze servicewagen te sturen. We laten er geen gras over groeien!

Investeren in mechanisatie is iets waar je jarenlang zonder problemen gebruik van wil maken. Daarom levert Kortier alleen betrouwbare topmerken. Wij zijn exclusief dealer van CLAAS. Daarnaast bieden we ook machines aan van gerenommeerde merken als Zetor, Kuhn, Schuitemaker, Trioliet en meer. Dankzij onze uitgebreide kennis en tientallen jaren ervaring met deze merken weet je zeker dat we de juiste machine vinden die het beste past bij jouw werkzaamheden én voldoet aan al jouw wensen.

Tractoren van de merken: Claas

CLAAS heeft zich in korte tijd geprofileerd als toonaangevende tractorfabrikant. Na de overname van Renault agriculture in 2003 is het merk enorm gegroeid. Er is keuze uit 50 modellen, van 75 tot 530 pk. Het uitgebreide assortiment van CLAAS is geheel afgestemd op de eisen van de agrarische sector van vandaag.

Claas & Trioliet

Claas | Voor voederwinning wil je een robuuste en betrouwbare machine die doorgaat wanneer het zwaar en moeilijk wordt. CLAAS heeft als toonaangevende fabrikant van voederwinningsmachines een passende machine voor zowel grote en kleine bedrijven.

Trioliet | Nauwkeurig voeren is een belangrijke maar ook tijdrovende taak op het boerenbedrijf. De voerwagens van Trioliet helpen je daarbij. Met de efficiënte voersystemen van Trioliet zorg je zonder extra inspanning voor de beste maal voor je dieren.

Amazone & Evers

Amazone | Door het ontwikkelen en produceren van innovatieve landbouwtechnologie met zeer hoge kwaliteit is Amazone een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines op het gebied van grondbewerking.

Evers | Al meer dan een halve eeuw biedt Evers landbouwmachines voor grondbewerking.
De robuuste, felrode machines van Evers zijn sinds begin jaren 60 een vertrouwd gezicht op akkers in heel Europa. Evers biedt jou als landbouwer gemak en zekerheid tijdens je werk.

Slootsmid

Slootsmid is gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van machines op het gebied van mestbehandeling en mestverwerking. Dankzij de innovatieve en praktijkgerichte benadering van Slootsmid worden nieuwe ontwikkelingen steeds op de meest praktische manier in de machines verwerkt. Daardoor zijn Slootsmid bemesters hoogkwalitatieve producten waarmee je een hoge arbeidsproductiviteit haalt.

Claas, Kaweco

Met CLAAS knikladers ga je nog meer uit je bedrijf halen. De snelle en wendbare knikladers zijn ideaal voor krappe ruimtes. CLAAS knikladers zijn wendbaar én zuinig.

Met Kaweco knikladers creëer je meer waarde voor je bedrijf. Met de betrouwbare en robuuste knikladers van Kaweco werk je sneller en efficiënter, zodat je meer uit je dag haalt.