Tuin & Park machines

Ben je op zoek naar betrouwbare machines op het gebied van tuin en park? Een machine waarmee je jarenlang vooruit kan? Kortier Tuin en Park voorziet jou van het beste gereedschap, zodat je optimaal kan genieten van je tuin. Daarnaast bieden we jou een ruim assortiment waarmee je jouw gazon efficiënt maait en onderhoudt, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Met de producten van Kortier is het onderhoud van je gazon nog nooit zo makkelijk geweest.

Bekijk de voorraad

Je gazon zal er weer gezond en weelderig uitzien.

Jouw nieuwe en/of gebruikte machines besparen je veel tijd en een hoop werk. Zo hou je tijd over om van je prachtige tuin te genieten! Onze producten zijn in lijn met de allernieuwste ontwikkelingen op tuingebied.

Kortier Tuin en Park werkt nauw samen met Makita en Dolmar, die al jaren voorop lopen op het gebied van milieubewuste en innovatieve tuinmachines. Ook zijn we exclusief STIGA dealer met een breed assortiment aan tuinmachines. De Frontmaaiers Villa en Park van STIGA maakt het onderhoud van grote tuinen makkelijk en efficiënt. De STIGA Park is leverbaar als elektrische zitmaaier.

Winterservicebeurten voor tuinmachines.

We helpen je graag de juiste machine te vinden die bij jouw werkzaamheden past. We denken met je mee en kennen de landbouwmechanisatie door en door. Zo we weten als geen ander dat zitmaaiers in het voorjaar als warme broodjes over de toonbank gaan. Met als gevolg lange wachttijden voor jou, want het voorjaar is dé tijd voor mensen om te investeren in een zitmaaier.

Bij Kortier Tuin en Park laten we er geen gras over groeien. We voorzien klanten iedere winter van een wintercheck voor zitmaaiers. Eventuele problemen sporen we vroegtijdig op. Tijdens de wintercheck wordt je maaier op verschillende punten voorjaarsklaar gemaakt. Voorkom ook lange wachttijden voor reparatie van je zitmaaier in het voorjaar en meld je aan voor een wintercheck. We zorgen er voor dat je machine wordt opgehaald en netjes retour wordt gebracht.

Maak een afspraak

Op het gebied van tuin- en parkmachines leveren we onder andere:

Bladblazers

Kettingzagen

Kantensnijders

Bosmaaiers

Reiningsmachines

Welke keuze je ook maakt, bij Kortier Mechanisatie ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en bestendige tractor of machine voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Een machine waar je op kan vertrouwen en waar je je grond op kan (ver)bouwen.

Zie je door de bomen het bos niet meer en ben je benieuwd welke machine het beste past bij jouw werkzaamheden? Onze vakkundige monteurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis weten zij precies wat jij nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

We hebben de volgende merken in ons Tuin & Park programma. Alle machines zijn uit voorraad leverbaar.

STIGA

Kortier Tuin en Park is exclusief STIGA dealer. We verzorgen de service en verkoop van alle STIGA machines. STIGA grasmaaiers zijn niet alleen betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, ze zorgen er ook voor dat je gazon er met minimale inspanning het hele jaar door gezond en verzorgd uitziet.

Dolmar

Dolmar levert professioneel tuingereedschap, variërend van grasmaaiers tot verticuteermachines en van heggenscharen tot kettingzagen. Alles om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. De unieke 4 takt machines van Dolmar verlagen de uitstoot van schadelijke stoffen, trillen minder en zorgen daardoor voor minder geluidsoverlast en hebben lage verbruikskosten.

Sabo

Ben je op zoek naar zitmaaiers, duwmaaiers of verticuteermachines? Met SABO kun je niet misgaan. SABO is al meer dan 65 jaar dé grasmaaier specialist. De betrouwbare SABO tuinmachines maakt het onderhoud van je gazon een fluitje van een cent. Je gazon staat er het hele maaiseizoen door gegarandeerd netjes en verzorgd bij.

Simplicity

Als je op zoek bent naar een solide en betrouwbare zitmaaier voor, dan is de keuze eenvoudig: Simplicity! Met de zitmaaiers van Simplicity heb jij het mooiste gazon van de hele buurt. Simplicity zitmaaiers zijn uitgerust met ergonomische en makkelijk bedienbare instrumenten om het maaien nog aangenamer te maken. Met dank aan duurzame componenten gaan de zitmaaiers van Simplicity een eeuwigheid mee.

Limpar

Limpar veegmachines zijn compact, handig, veelzijdig en eenvoudig te gebruiken. De veegmachines zijn ideaal voor gebruik rondom het huis en erf. Of het nu gaat om een voorjaarsschoonmaak, het ruimen van herfstbladeren of sneeuw, Limpar veegmachines zijn voor ieder seizoen geschikt.

Eliet

Eliet ontwerpt machines die eenvoudig zijn in gebruik, met een maximum aan bedieningscomfort. De verticuteermachines werken uiterst precies. Met dank aan het Permanent Puntige Messen-patent verliezen de messen van de verticuteermachines nooit hun grijpkracht.

Westermann

De Westermann CM 2 is het flexibel uitbreidbare basismodel voor verschillende uitbreidingssets die eenvoudig, snel en zonder gereedschap gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Het toestel valt op door zijn wendbaarheid en robuuste vormgeving.