Verhuur

Als extra service hebben wij voor u een aantal machines in de verhuur, op zowel landbouw en tuin en park gebied. Bel ons voor de mogelijkheden en of een resevering.

De machines die wij verhuren

Professionele verticuteermachine met vaste messen voorzien van geharde voorzijde waardoor dit mes zijn gehele leven puntig blijft, makkelijk te starten en betrouwbare Honda motor, goed afgeschermde lagers en goede lak voor een lange levensduur. Uitgevoerd met vangzak en makkelijk opklapbare duwboom. Eliet verticuteermachines spannen de v-snaar verticaal zonder tussenkomst van spanrollen waardoor de levensduur van de v-snaar aanzienlijk verlengd wordt.

Krachtige professionele benzinemotor aangedreven machine met een werkbreedte van 50 cm. De speciale ELIET Permanent puntige messen verzekeren u van begin tot eind een goed resultaat.

Versnippert takken tot wel 19 cm dik. Compacte machine met krachtige Kubota diesel motor. Machine is voorzien van "No Stress" systeem dat de capaciteit en het bedieningsgemak optimaliseert. De machine is op gebouwd op een compact 80 Km/H onderstel, en is dus makkelijk te vervoeren.

Twee delige getrokken landrol op wielstel met grote rol diameter.

3 meter brede schijvenegg met rol