Werkplaats

Heb je een mankement aan je trekker of machine? Is het tijd voor onderhoud aan je machine of wil je een keuring uit laten voeren? Dan ben je op het juiste adres in onze goed uitgeruste werkplaats in Bentelo. We keuren trekkers en machines voor je in richtlijnen met de regels van de VA-Keuring. We repareren niet alleen merken uit onze verkoop, maar ook machines die buiten ons assortiment vallen. We werken namelijk met de meest vakkundige monteurs die alles weten van landbouwmachines.

Ons bedrijf is VA-keur gecertificeerd.

VA staat voor Veiligheid Arbeidsmiddelen. Een jaarlijkse keuring van je machines is cruciaal om defecten te voorkomen. Bij ons BP Trekkerkeuringsstation controleren we je machines op alle veiligheidspunten van de VA.

Na de keuring wordt je machine voorzien van een VA-keurmerk. Dit houdt in dat deze door een deskundige op alle veiligheidspunten is gecontroleerd en goedgekeurd. Door je machines jaarlijks te laten keuren verleng je de levensduur ervan en help je het milieu te beschermen. Potentiële problemen worden vroegtijdig opgespoord. Zo weet je zeker dat je machines betrouwbaar zijn voor veilig gebruik.

Wij laten er geen gras over groeien.

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis weet je zeker dat je weer veilig en vertrouwd met je machines kan werken. Naast de merken waar we dealer van zijn, is er ook altijd gegarandeerd voldoende kennis over tractoren en machines van andere merken. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne technieken om je op alle fronten goed, snel en adequaat te kunnen helpen met de reparatie van je machine.

De voordelen van onze werkplaats voor jou:

  • One-stop-shop: je kunt bij ons terecht voor kopen, huren én onderhoud van je machines.
  • Vakkundige monteurs: gerund door vakkundige monteurs die alles weten van onze merken en jouw machines.
  • Magazijn: essentiële onderdelen zijn altijd aanwezig in ons magazijn, waardoor we snel beginnen aan jouw reparatie en jij snel weer aan het werk bent.

Jouw betrouwbare specialist in landbouwmechanisatie, tuin en parkmachines

Bij Kortier mechanisatie houdt service niet op na de verkoop of verhuur van een machine. Ook daarna staan we voor je klaar. Ontstaan er onverhoopte mankementen of wil je er zeker van zijn dat jouw machine voorjaarsklaar is? Neem dan contact met ons op voor de reparatie of wintercheckkeuring van jouw machine.

Als landbouwmechanisatie specialist weten we dat iedere dag dat je je machine niet kunt gebruiken er één te veel is. Het werk gaat door en stapelt zich op! Daarom kun je ons ook na kantoortijden telefonisch bereiken op onze servicelijn.